Sałata rzymska
0,12
kg
Sos cezar
0,04
l
Filet z kurczaka/marynowany
0,11
kg
Sos sweet chilli
0,03
l
Chorizo
0,05
kg
Pomidory koktajlowe (2 szt)
0,02
kg
Ser grana padano
0,03
kg
Bułka burger
0,5
szt
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Bułkę burgerową kroimy na kostki i przygotowujemy grzanki.
Kilełbasę chorizo kroimy na cienkie paski i podsmażamy.
Filet z kurczaka grillujemy, następnie przekładamy do innej miseczki i mieszamy z sosem sweet chilli.
Sałatę rzymską kroimy i mieszamy z sosem cesar.
Tak przygotowane składniki, układamy na desce wyłożonej pergaminem w następującej kolejności: sałata wymieszana z sosem cesar, układamy kurczaka, posypujemy chorizo, grzankami i tartym parmezanem, układmay pomidorki koktajlowe pokrojone w ćwartki.